Socrate

Intervisie voor Leidinggevenden

Leidinggevenden zijn vaak eenzaam.

Leidinggeven kan een eenzaam beroep zijn. Door de positie die je als leidinggevende in het team hebt, zijn er maar weinig mogelijkheden tot sparren. Daarnaast wordt het bespreken van je eigen functioneren en je dilemma’s soms gezien als een teken van kwetsbaarheid.

Behoefte aan ontwikkeling

Om te kunnen voorzien in behoefte aan leren en ontwikkeling, was het volgen van trainingen in het verleden een veelgebruikte werkwijze. In de loop der jaren is de populariteit van dit middel drastisch verminderd. Om toch te kunnen voorzien in de behoefte introduceert Socrate:

 

‘Intervisie voor Leidinggevenden.’ 

 

Bij Socrate kennen we de toegevoegde waarde van Intervisie uit eigen ervaringen. De kracht van een open gesprek, in een veilige setting, met mensen met vergelijkbare uitdagingen, onder professionele begeleiding, is groot.

 

Door middel van intervisie kun je in je eigen behoefte aan groei voorzien en kun je veel betekenen voor de andere deelnemers aan de intervisie. Door de begeleiding van Socrate (Bart van Beek en Klaas-Jan Klatten) is een veilige en effectieve setting gewaarborgd. 

Contact

Wil je meer informatie of deelnemen aan de intervisie bijeenkomst van Socrate? Vul het contactformulier in of neem rechtstreeks contact op via bart@socrate.nl. 

 

Vermeld in je bericht jouw motivatie om deel te nemen. Voor meer informatie bel je met Socrate: 06 15 06 48 95.